Рецепти приготування спаржі

Спаржа в беконі

Інгредієнти до рецепта:
700 г спаржі (нарізати довжиною в 7-10 см.)
Оливкова олія
Чорний перець
4 скибочки копченого або сиров'яленого бекону
Цибуля ріпчаста або зелена, для прикраси

Приготування страви за рецептом:
Розігрійте духовку до 200 градусів за Цельсієм. Полийте спаржу невеликою кількістю оливкової олії і посипте чорним перцем. Порахуйте загальну кількість спаржі і розділіть приблизно на 4 частини. Зберіть одну частину стеблів спаржі і загорніть їх в бекон. Проробіть це з рештою інгредієнтів.

Для гриля:
Покладіть загорнуту спаржу в бекон на гриль, і готувати 10-12 хвилин поки бекон не стане хрустким, а спаржа ніжною і м'якою.

Для духовки:
Викласти всі інгредієнти в форму для запікання і смажте 12 хвилин.

Смачного!